Här kan du beställa proviant inför ditt deltagande i Ekoloppet. Alla varor hämtas ut på plats vid incheckningen i Askersund.

Obs! Beställ din proviant senast 14 maj 2021 och vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och ersätter då med liknande produkt!

Välj 24 Hour Meals frystorkade rätter när du vill minimera packningens vikt.

Våra frystorkade måltider passar dig som vill minimera packningens vikt, och har tillgång till färskt vatten.
24 Hour Meals frystorkade rätter tillagas enkelt genom att du häller färskt vatten direkt i påsen. Temperaturen på vattnet avgör hur lång tid det tar för maten att bli klar.

Tid för tillagning

– Kokande vatten: ca 10 min
– Termosvarmt vatten: ca 15 min
– Kallt vatten: upp till 40 min

Frukost, lunch och middag

I 24 Hour Meals frystorkade sortiment från Blå Band hittar du måltider för frukost, lunch och middag. De frystorkade huvudrätterna passar lika bra till lunch som till middag.

FRUKOST

LUNCH / MIDDAG24 Hour Meals mjukkonserver innehåller färdiga rätter som kan ätas varma eller kalla.

24 Hour Meals färdiga rätter i mjukkonserv passar bra för dig som inte behöver ta hänsyn till vikten på din packning. De är även bra när du inte har god tillgång på färskt vatten, eftersom de färdiga rätterna inte kräver vatten vid tillagning.

Vill du äta maten varm så kan du värma den på flera olika sätt:

– Lägg den oöppnade mjukkonserven i varmt vatten.
– Töm mjukkonservens innehåll i en gryta eller kastrull och värm.
– Värmepåse (flameless heater)

För att värma maten med en värmepåse stoppar du ner den oöppnade mjukkonserven i värmepåsen, tillsätter några matskedar vatten, försluter värmepåsen och väntar därefter i ca 10 minuter.

FRUKOST

LUNCH / MIDDAGVilken bar ska jag välja?

Välj en energibar om du behöver tillföra kroppen mer energi på både kort och långt sikt vid t ex fysisk aktivitet eller som ett mellanmål.

Behöver du ett tillskott av protein? Välj då en proteinbar som ger dig de nödvändiga proteiner som din kropp behöver för att bl a reparera och bygga muskler.

Alla bars märkta med 24 Hour Meals är tillverkade i Sverige!